Rustic

Apartament cu jacuzzi

O fuziune perfecta intre clasic si modern

Este greu, daca nu chiar imposibil de definit casa perfecta.Fiecare persoana are o viziune subiectiva, dar cu certitudine putem spune ce inseamna caminul ideal pentru proprietarii acestui apartament cu jacuzzi.

Proiect de design apartament cu jacuzzi

Apartamentul se afla in Atrium Garden, un complex rezidential dintr-un cartier de apartamente noi din Iasi, prin urmare utilarea spatiilor interioare a pornit de la 0. Principalele obiective in amenajarea acestui apartament cu jacuzzi a fost obtinerea unui decor stilat, dar totodata a unui spatiu cu mare impact vizual, foarte bine iluminat si usor de intretinut, asa cum și-au dorit proprietarii.

Compartimentare apartament cu jacuzzi

Zona de zi a apartamentului este compartimentată în regim open-space, funcțiunile comunicând între ele atât stilistic, cât și cromatic. Locuința se compune din living, bucătărie, două dormitoare, două băi, hol, casa scării și o terasă cu jacuzzi. Stilul de amenajare abordat reprezintă un mix de clasic și modern ce conferă interiorului eleganță și funcționalitate.

O notă de originalitate

Montarea unui jacuzzi pe terasă aduce o notă de unicitate proiectului. Foarte puține proiecte de design includ amenajarea unei zone cu jacuzzi pe terasă. Conceptul pentru acest design de apartament este original și pentru că include soluții noi de
compartimentare și îmbinare a materialelor, astfel că decorul obținut este deopotrivă funcțional și personalizat.

Casă, dulce casă

Amenajarea nu face rabat la calitate nici în ceea ce privește corpurile de iluminat și aparatele
electrocasnice. Pentru iluminat au fost alese lustre și aplice clasice, cu design elaborat și inserții de cristale, iar pentru dotarea bucătăriei s-au achiziționat aparate performante. Rezultatul obținut este un decor echilibrat, elegant și cu stil, care insuflă proprietarilor puternicul sentiment de acasă.

apartament-cu-jacuzzi
living apartament cu jacuzzi
apartament-cu-jacuzzi
bucatarie apartament cu jacuzzi
apartament-cu-jacuzzi
casa scarii
casa scarii apartament
design interior