penthouse

Penthouse

Penthouse design: mix de clasic si modern

Un proiect reusit este acela care inglobeaza dorintele si cerintele proprietarilor intr-un design
captivant, de bun-gust, care le reflecta fidel personalitatea si stilul de viata. De aceasta data
aducem in atentie un proiect de design penthouse care se incadreaza perfect in aceasta categorie.

Design penthouse: de la concept la amenajare

Un proiect de amenajare porneste de la caracteristicile spatiului si brieful clientilor. In cazul de fata, brieful proprietarilor a fost redus la o serie de cerinte de ordin estetic si funcțional: un interior de lux plin de personalitate, luminos, spațios si usor de intreținut. Tinand cont de aceste cerinte, s-a creat un proiect de design penthouse care respecta totodata normele ce tin de ergonomie si estetica spatiului.

O locuinta noua, un concept original

Aceasta locuinta reprezinta un penthouse de lux din Iași, la Atrium Garden – un complex rezidențial nou. Pentru fundal s-a mizat pe o cromatica deschisa (pereti) si in nuantele naturale ale lemnului (pardoseala).

Prezentul penthouse de lux se compune din living-dining-bucatarie, un dormitor, o baie, hol și terasa. Toate aceste spatii sunt tratate cu aceeasi atentie, astfel incat decorul sa fie unitar și sa pastreze acel echilibru cromatic – stilistic. Pentru fiecare încapere s-a optat pentru mobilier din materiale superioare, cu design elegant si tapiserii placute la atingere.

Zona de zi integreaza trei functiuni: living, dining și bucătărie, aceasta din urma fiind delimitata parțial de living si dining prin mobilier si un semi perete decorativ placat cu caramida aparenta. Ca-n orice design de apartament care îmbina mai multe stiluri, și aici remarcam elemente de decor de natura clasica precum piesele de mobilier, completate de obiecte moderne, cum ar fi corpurile de iluminat și obiectele decorative.

Decorul interior cucereste prin frumusetea designului, prin îmbinarea de culori calde si prietenoase cu accentele pretioase cum ar fi, de pilda, vazele supradimensionate cu finisaj lucios sau mesele si scaunele de dining cu picioare din metal.

In ceea ce priveste cromatica, domina alb, culorile neutre precum bej, completate de accente diverse: auriu in living si carămiziu în bucatarie si dormitor. Culorile nu au fost alese întamplator, menirea lor fiind sa creeze o atmosfera familiara, intima, reconfortantă.

Decorul acestui penthouse a fost creat in asa fel încat sa armonizeze frumusetea si eleganta clasica stilului de viata modern.

bucatarie penthouse
baie penthouse
penthouse-bucatarie
living penthouse
dormitor penthouse
penthouse
penthouse
design interior