dormitor

Apartamente Atrium Garden

Apartamente de lux realizate in complexul rezidential Atrium Garden din Iasi

Apartament cu jacuzzi

Apartament cu jacuzzi care se află în Atrium Garden, un complex rezidențial dintr-un cartier de apartamente noi din Iași. Principalele obiective în amenajarea acestui apartament cu jacuzzi a fost obținerea unui decor stilat, dar totodată a unui spațiu cu mare impact vizual, foarte bine iluminat și ușor de întreținut, așa cum și-au dorit proprietarii.

apartament

Penthouse

Penthouse de lux care dispune de living-dining-bucătărie, un dormitor, o baie, hol și terasă. Toate aceste spații sunt tratate cu aceeași atenție, astfel încât decorul să fie unitar și să păstreze acel echilibru cromatic – stilistic. Pentru fiecare încăpere s-a optat pentru mobilier din materiale superioare, cu design elegant și tapițerii plăcute la atingere.

Open-space

Open-space care s-a bazat pe un concept creativ, pe găsirea de soluții de compartimentare și utilare personalizate, dar și pe o selecție riguroasă de elemente de decor care să rezoneze între ele. Un deosebit accent s-a pus pe calitate: a finisajelor, a pieselor de mobilier, dar și pe calitatea manoperei.

design interior