casa exotica

Casa exotica

Design interior in stil mediteranean

Proiect extrem de spectaculoas de casa, in conjunctura arhitecturala si de design interior a Romaniei. Implementat in anul 2017, acest proiect este o aparitie surprinzatoare in domeniul constructiilor din tara noastra. Prin construirea acestei bijuterii arhitecturale, s-a urmarit in primul rand realizarea unui proiect de design interior inedit bazat pe randari si schite; realizat intr-o zona a Romaniei unde un proiect asemanator este foarte rar intalnit.

Casa cu piscina si palmieri

Sunt putini cei care aleg sa isi construiasca o casa mediteraneana, datorita costurilor de implementare ridicate. Ca functionalitate,  spatiul a fost compartimentat la interior in: salon, bucatarie moderna, trei dormitoare la parter plus doua dormitoare la mansarda fiecare cu bai proprii;  hol si  baie de oaspeti, uscatorie. La exterior, aceasta casa are o piscina, (vizibila din bucatarie) cu zona de relaxare, un foisor, garaje si nu in ultimul rand, un teren de tenis de camp. Intreaga curte, este accesorizata cu plante exotice, (palmieri, arbusti exotici); statui si o fantana arteziana mare, care intregeste imaginea proiectului de design:

Interior designer Dan Gafita: 

“Un proiect de design foarte important al carierei mele de pana in prezent. Am reusit implementarea lui, impreuna cu oamenii deosebit de talentati pe care am avut privilegiul sa ii cunosc cu aceasta ocazie”.

Colaboratori:

Niculai Mihai (inginer sef santier); Rossen Reitter Construction (finisaje interioare parter si mansarda); Luxdeco Construct (finisaje interioare). SanMarco (varuri si tencuieli decorative); Cristi Bors (aplicator  tencuieli decorative parter si mansarda). Bigreca (profile decorative, obiecte sanitare, robineterie etc); Optimedia (tamplarie PVC). Visaria, Evoluce (corpuri de iluminat), Volta (corpuri de iluminat), Sophia (perdele si draperii). Artigiani Brianza (mobilier), Danut Chirila (instalatii electrice). Roca, Elematis Tech (spoturi, banda leduri, aparataj ultraterminal). Ax Perpetuum (mocheta, gazon pentru teren de tenis). Picturi murale: Popa Bianca Simina, Muraru Diana Gabriela, Tican Diana, Symmetrica (pavaj). Biotop Piscine, Sergiu Mangalagiu (instalatie sanitara), Brikston (piatra decorativa).

casa exotica
Exterior casa
casa
Living modern
Bucatarie
casa - dormitor
Dormitor matrimonial
baie clasica
Baie de lux
baie
Design baie
geam clasic
Baie alb-negru
dormitor alb
Dormitor alb
mobilier alb
Dormitor clasic
dormitor cu baie si dressing
Dormitor cu baie si dressing
design interior