bucatarie

Bucatarie clasica

Bucatarie alba din lemn masiv

bucataria – unul dintre spatiile cele mai folosite in interiorul unei case.
In proiectarea ei, functionalitatea primeaza.

Aceasta bucatarie clasica, se afla in interiorul unei case cu patru dormitoare, casa a scarii, doua bai, living room 2 terase mari si spatii tehnice. Imaginile postate pe aceasta pagina, sunt fotografii reale realizate la sfarsitul acestui proiect de design.

Lemn masiv in bucatarie

La construirea corpurilor de mobilier al acestui proiect de bucatarie clasica, s-a folosit lemn masiv. Fronturile nu sunt din PAL, sau MDF ci din lemn masiv, finisat si vopsit.
Din punct de vedere al pretului, aceasta solutie este cea mai costisitoare, dar si cea mai potrivita stilului neoclasic.

O nota de originalitate

Nota de originalitate este data de combinatia reusita dintre lemn masiv si piatra naturala. In caeasta bucatarie clasica alba, piatra naturala constituie un liant important ce ajuta la conturarea unui ambient extrem de primitor.

 

Materiale si finisaje

În amenajarea acestei bucatarii, s-au folosit materiale de calitate superioară, atât la nivelul finisajelor, cât și al mobilierului. Pardoseala din piatra naturala, la fel ca si o parte din finisajele peretilor, varuri in culori desaturate, profile de tavan, mobilier din lemn masiv si nu in ultimul and luminile, fac din acest spatiu un ambient reusit.

In acest proiect de design interior, nu face rabat nici la calitatea “mainii de lucru”
finisajele fiin extrem de bine executare de profesionisti in domeniu.

bucatarie
bucatarie clasica
detaliu
design bucatarie alba
design interior