birou

Apartament Atrium-Garden - design

Apartament in complex rezidential din Iasi

Design interior apartament care evidentiaza o fuziune reusita intre clasic si modern. Cu alte cuvinte, adaptat stilului de viață modern. Decorul creat reprezintă un melanj reușit de elemente clasice și moderne care compun un cămin cald și primitor.

Design interior apartament Atrium Garden: de la proiect la implementare

Apartamentul din imagini se află într-un complex rezidențial nou, Atrium Garden, ridicat într-un cartier din Iași, și se compune din living, o zonă de dining, bucătărie, dormitor, baie, hol și
terasă. Proiectul de amenajare creat pentru acest interior a inclus compartimentarea spațiilor
interioare, alegerea finisajelor, a mobilierului și aparatelor electrocasnice, întocmirea unui plan
pentru iluminat și selectarea surselor de iluminat, precum și consiliere privind alegerea stilului de amenajare și a culorilor.

Brieful clienților

Proprietarii își doreau un cămin elegant, cald, luminos care „să respire”. Au înțeles din start că va fi nevoie să colaboreze cu un designer de interior pentru amenajare, fapt care s-a și concretizat. Au strâns imagini comparative pentru a putea arăta și exprima ceea ce își doresc de la viitoarea amenajare. Implementarea proiectului a urmat linia dorită de către clienți. S-au ales finisaje și piese de mobilier clasice, dar cu dotări și funcționalități moderne, în culori cât mai deschise pentru a oferi luminozitate interiorului. La aspectul luminos și aerisit al spațiului contribuie și compartimentarea zonei de zi în regim open-space.

Materiale, culori și texturi

În amenajarea interiorului s-a mizat pe utilizarea de materiale de calitate superioară, atât la
finisaje, cât și la mobilier, respectiv electrocasnice. Accesoriile textile au menirea de a oferi senzații
dintre cele mai plăcute. De exemplu, în dormitor s-a ales un pat cu tapițerie din textil, așternuturi catifelate și plăcute la atingere, iar pentru pardoseală s-a optat pentru covorașe moi, cu fir lung, toate pentru a le oferi un confort sporit utilizatorilor.

Paleta de culori pornește de la nuanțele naturale ale lemnului (parchet), se continuă cu tonurile calde ale textilelor și se oprește la accentele metalice ale surselor de iluminat. Totul denotă bun-gust și alegeri rafinate prin care amenajarea se ridică la cele mai înalte standarde de calitate.

Proiectul de amenajare a urmărit totodată obținerea unui decor unitar, astfel că stilul abordat și culorile alese se regăsesc în fiecare încăpere, cu excepția băii, unde sunt prezente contraste cromatice mai puternice.

apartament
apartament-Atrium-Garden-1
Atrium Garden
apartament-Atrium-Garden
design interior