apartament

Penthouse design

Mix de clasic si modern

Un spatiu gol este precum panza unui pictor. Pe masura ce introduci elemente noi se contureaza un peisaj sau un portret, iar in cazul nostru un decor plin de viata. Acest apartament open-space se afla intr-un complex rezidential nou, Atrium Garden Iasi, si a beneficiat de un proiect de amenajare detaliat si o atentie deosebita in ceea ce priveste selectia materialelor si imbinarea culorilor.

Concept de amenajare apartament open-space

Proprietarii au apelat la un designer de interior pentru amenajarea spatiilor interioare, deoarece au considerat mai avantajos sa solicite sprijinul unui specialist decat sa se aventureze singuri într-un proces complex fara experienta în domeniul amenajarilor interioare. Acest concept de design interior apartament s-a axat pe elemente de inalta calitate si culori primitoare care sa creeze o atmosfera plăcuta. In amenajarea fiecarei încaperi s-a pus accent pe obtinerea unui mix armonios de clasic si modern. Doua stiluri îndragite in egala masura de beneficiari.

Solutii de utilare optime apartament open-space

Ca majoritatea locuintelor din complexele rezidentiale noi, acest apartament cu doua camere are zona de zi compartimentata in regim open-space, cu trecere fluida de la o functiune la alta. La intrarea in apartament exista o zona de tranzit, apoi dininingul, bucataria si livingul. In partea dreapta a zonei de trecere se afla baia. Apartamentul beneficiaza de un dormitor si terasa.

Finisaje si materiale atent alese pentru un design coerent

Materialele de finisaj (parchet, vopsea lavabila, vopsea decorativă, placi ceramice etc) au fost selectate cu o deosebita atentie pentru a putea integra perfect diverse tipuri de texturi (mate, lucioase, cu striatii sau cu efect de beton). Un farmec deosebit il ofera spatiilor mobilierul alb de inspiratie clasica, cu forme si linii bine definite, manere metalice si organizatoare incluse.

Aceasta amenajare de apartament open-space s-a bazat pe un concept creativ, pe gasirea de soluții de compartimentare si utilare personalizate, dar si pe o selecție riguroasa de elemente de decor care sa rezoneze intre ele. Un deosebit accent s-a pus pe calitate: a finisajelor, a pieselor de mobilier, dar si pe calitatea manoperei.

In ceea ce privește decoratiunile, s-a mers pe principiul less is more, lasand proprietarilor posibilitatea de a completa decorul cu obiecte personale. Accentele de efect sunt introduse prin intermediul vazelor supradimensionate cu plante naturale sau artificiale. Chiar daca e vorba de o amenajare de influenta clasica, decorul nu abunda de elemente care sa încarce inutil spatiul. Acesta este luminos si aerisit, exact asa cum si-au dorit clientii.

open-space
open space iasi
open-space
open-space
design interior