Interior Designer Iasi

Articole de interes general despre design interior

 

Interior Designer Iasi

Servicii de Proiectare si Consultanta

design interior
 
Dan Gafita: “In ultimii ani tot mai multe persoane apeleaza la servicii de proiectare si consultanta in design interior. Acest domeniu de activitate se afla in continua crestere”.
interior-design

 

Sufragerie Moderna

Spatiu de petrecere a timpului liber

design interior
 
Un apartament are o valoare mai mare pe piata imobiliara daca dispune de o sufragerie moderna cu geamuri mari, echilibrata din punct de vedere volumetric.

 

Design Casa

Propunere Design Exterior Casa

design interior
 
Exterior casa ce trebuie sa fie atent proportionata din punct de vedere volumetric si cromatic. Este foarte important ca elementele care contribuie la compozitia exteriorului sa fie corect imbinate.

Cat Costa Serviciile De Design Interior

 

Servicii de Proiectare si Consultanta

design interior

„Cât costă serviciile unui designer de interior?” este una dintre cele mai des adresate intrebari din ultimii ani.

 

Apartamente Noi

Apartamente in Complexe Rezidentiale Noi

design interior
 
 Piata de apartamente noi se afla intr-o continua crestere. Tot mai multe familii au reusit sa isi achizitioneze apartamente noi in blocuri care fac parte din ceea ce numim astazi complex rezidential.

Un interior designer este persoana care utilizeaza designul pentru a crea spatii interioare functionale si estetice. Acest profesionist lucreaza cu proprietarii de locuinte si comercianti pentru a planifica si a se asigura ca spatiul este optimizat pentru a servi scopurilor estetice si functionale. Acesta poate lucra cu diferite materiale, culori si decoratiuni pentru a face un spațiu confortabil.

Designer-ul de interior creează spații care sunt atractive și funcționale pentru clienții lui. Proiectul de design interior se bazeaza pe cunostintele si experienta sa referitoare la tendintele actuale și la obiceiurile de viața ale clientilor. Designerii de interior pot lucra in orice spatiu, de la case private la spatii comerciale.

design interior

Ai Intrebari?

Nu ezita sa ne contactezi pentru intrebari referitoare la activitatea noastra! Suntem aici pentru a va ajuta sa va transformați ideile în realitate.

Apasati pe butonul “Contact” din meniu, trimiteți-ne un e-mail la “office@proiectdesign.ro” sau sunati-ne la numărul

004 0742 545 523

insula